Školenie rozhodcov v atletike

Ako isto viete vo Zvolene sa počíta s výstavbou 400 m atletickej dráhy. A to nám umožní organizovať atletické preteky pre rôzne kategórie. Tu sa nám vyskytuje menší problém, pretože máme málo kvalifikovaných rozhodcov, ktorí by sa mohli zúčastniť na organizovaní pretekov.

Najvyšší – III. kvalifikačný stupeň má Sokolíková Danica, II. kv. st. majú Koreň Ján a Gruľa Marián, I. kv. st. majú Národová Anna, Golian Ladislav, Kyseľová Monika, Palaj Marcel, Mistrík Martin, Santoris Adrián, Bošela Roman, Palajová Viera, Santorisová Milena a /Trnková Zuzana/.

V roku 2020 SAZ organizuje školenia rozhodcov na všetkých stupňoch. Pre III. kv. st. na jeseň v Trnave, kde bude výber komisiou. Na úroveň II. kv.st. /sa môžu prihlásiť držitelia I. kv. st./ bude školenie 28.3. v Bratislave a 13.-14.6. v Košiciach.

Školenie na rozhodcov I. kv. st. sa v prípade dostatočného počtu záujemcov /min. 15/ môže uskutočniť aj vo Zvolene a v nami požadovanom termíne.

Dovoľujem si osloviť našich členov, ktorí vyhovujú podmienkam na školenie, aby zvážili svoju účasť a po úspešnom absolvovaní boli súčasťou našej organizačnej a rozhodcovskej skupiny. Menovite Franková Jana, Melicherčík Ján st., Melicherčík Ján ml., Danková Adela, Mikuš Ján, Kováčová Viktória, Bašovský Jozef, Tužinská Helga, Jančová Andrea, Školníková Viktória, Liptáková Miroslava, Gallay Igor, Fiťmová Dominika, Podhradská Sara, Hradecká Oľga, Franko Radoslav, Feriencová Alena, Mistrík Michal, Palaj Tomáš, Murgašová Ema, Murgaš Filip, Varga Maroš.

V prípade záujmu informujte našu šéfku Mgr. Sokolíkovú Danicu.

 

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.