Detská atletika

V novembri sa v rámci Detskej atletiky uskutočnili dve akcie ako viacboje. V Banskej Bystrici sa 14.11. uskutočnilo krajské kolo ZŠ, Bavme deti športom. Súťažilo sa v disciplínach skok do diaľky štafetovou formou, štafetový beh, vrh medicimbalom obojruč, skoky cez švihadlo, prekážková dráha a 3-min. vytrvalostný beh. Prihlásilo sa 31 ZŠ, ale bolo odsúhlasených len 26 a z toho sa nakoniec na pretekoch zúčastnilo 23 škôl z toho 1 mimo súťaž. Zo Zvolena sa zúčastnili dve školy a v nich pretekali aj naši členovia. Za ZŠ M. Rázusa Zvolen – Primusová Liliana, Čanková Nela, Markechová Jana, Vozár Jakub, Kelement Lukáš, Pohl Jakub. Získali spolu 20 bodov a obsadili 3. miesto. ZŠ J. Alexyho Zvolen – Kostorová Sára, Paučová Nicole, Privitzerová Ella, Ružek Adam, Frayne Samuel, Králik Lukáš. Spolu získali 80 bodov a obsadili 15. miesto.

V Banskej Bystrici sa 30.11. uskutočnil viacboj v rovnakých disciplínach – Spajkyho pohár. Za náš oddiel sa zúčastnili dve družstva – A, B. AK Danica ZV A – Prokainová Barbora, Markechová Jana, Kostorová Sára, Németh Michal, Kubini Tomáš, Mamoň Lukáš získali spolu 80 bodov a obsadili 15. miesto. AK Danica ZV B – Paučová Nicole, Privitzerová Ella, Stehlíková Zuzana, Vrábel Patrik, Parilla Lukáš, Husárik Lukáš získali spolu 115 bodov a obsadili 21. miesto.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.