Beh oslobodenia Krupiny

Začína sa sezóna pre jarné behy v teréne a na ceste. Medzi prvými sa uskutočnil v sobotu 9.3.2019 aj Beh oslobodenia Krupiny. Naši traja pretekári si tiež otestovali svoju momentálnu výkonnosť. V kategórii mladšie žiačky na trati dlhej 0,650 km sa Bošelová Ľuba časom 2:22,00 min umiestnila na 2. mieste a Primusová Liliana časom 2:33,00 min skončila na 5. mieste. V kategórii dorastencov nás reprezentoval na trati  3,00 km Melicherčík Ján a časom 11:55,00 min obsadil 3. miesto.

Keďže sa nám rozbieha nová sezóna 2019, chcem požiadať našich členov, aby sa pri účasti na pretekoch mimo dráhu, teda v teréne a na ceste registrovali ako AK Danica Zvolen a účasť na týchto pretekoch /pokiaľ to nie sú oficiálne majstrovstvá/ oznamovali buď p. Sokolikovej, alebo na moju e-mailovú adresu. Zabezpečíme si takto rýchlejšiu a presnejšiu evidenciu do tabuliek za rok 2019. Ďakujem.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.