MSsAZ mladšieho a najmladšieho žiactva, 13.1.2018, Banská Bystrica

Úspešný začiatok zimnej halovej sezóny pre atlétov AK Danica
Dňa 13.januára 2018 sa začala atletická, zimná, halová sezóna. V neďalekej Banskej Bystrici si vyskúšali svoju formu už klasicky aj atléti spod Pustého hradu. V kategórií mladších a najmladších žiakov na štart nastúpili: Timon Sirota, Paulína Peničková, Lukáš Packa, Tamara Danková, Liliana Primusová, Viktória Vozárová, Ľuba Bošeľová, Tomáš Franko, Branislav Šipoš, Šimon Dolinec, Jakub Vozár, Matúš Hanzel.
Pre niektorých to boli prvé veľké preteky, no v slušnej konkurencii zabodovali aj naši atléti. Striebornú medailu si odniesol v kategórii mladších žiakov Timon Sirota v skoku do diaľky s výkonom 425 cm. Dievčenská kategória patrila Paulínke Peničkovej, kde v behu cez prekážky na 60 m s výkonom 11,24 sek. si vybojovala krásne 2.miesto. V behu na 60 m skončila iba o jednu stotinu sekundy za tretím miestom. V kategórii najmladších žiakov sa darilo Tomášovi Frankovi. V behu na 600m s výkonom 2:06,54 si odniesol striebornú madailu.
Toto bol začiatok zimnej sezóny a všetci veríme, že úspechy budú ešte pribúdať. Držíme im palce.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.